Coş gol

     

Urmarirea comenzii tale

 Dupa ce ai inregistrat cererea de comanda, vei primi un mail pentru confirmarea comenzii, iar după aceea vei fi contactat/ă telephonic pentru detalii în legătură cu comanda, asta dacă  ai nevoie si de alte informatii decat cele afisate in contul tau, sau pe site; colegii nostri de la Suport clienti  asteapta sa iti preia apelul in fiecare zi, între orele 8.00-20.00 și sâmbăta între 8.00 – 17.00 la tel 0755-828625.

  Modificare sau anulare comanda

 Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, te rugam sa ne anunti cat mai repede la numărul: 0755-828625. Colegii nostri de la Suport clienti vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

 

IMPORTANT

Pentru comenzile cu valoare sub 100 lei, prețul transportului este 19,50 lei!

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 lei, transportul este GRATUIT!

 

Modalitati de livrare

Cand inregistrezi comanda poti sa alegi si modalitatea in care vrei sa ti-o livram.

 

Livrare in aceeasi zi

Daca inregistrezi comanda de luni pana vineri pana in ora 13:00 si vrei sa facem livrarea in Cluj-Napoca, poti opta sa primesti produsele prin curier, in aceeasi zi. Pentru asta, cand inregistrezi comanda trebuie sa bifezi “Vreau livrare azi”.
Poti beneficia de acest serviciu daca alegi sa platesti ramburs 

Doar anumite produse pot fi livrate in ziua inregistrarii comenzii. Acestea sunt semnalizate prin iconita “livrare in aceeasi zi”. 

Costul pentru livrarea comenzii in aceeasi zi este GRATUITĂ, indiferent de valoarea comenzii.

 Momentan aceasta optiune de livrare in aceeași zi nu este disponibila si pentru alte localitati din țară.

  

Livrare prin serviciul COLETĂRIE (Poșta Română)


Daca ai inregistrat comanda pana in ora 13.00 si ai ales sa o platesti ramburs, comanda va fi trimisă prin serviciul de COLETĂRIE al Poștei Române și adusă la adresa indicată de tine în comanda de produs.

Vei fi avizat, poștal, de către Poșta Română, cu privire la sosoirea coletului și valoarea rambursului pentru a-l putea ridica de la oficiul poștal indicat în aviz.. 

Livrarea produselor SanatateNatural.ro prin serviciul COLETĂRIE al Poștei Române costă 9,00 lei(pentru orice adresă din România).

Selectati din formularul de comanda optiunea pentru livrare prin COLETĂRIE (Poșta Română)!

Dacă la momentul livrării, curierul nu găsește pe nimeni la adresă, coletul cu produse se va putea ridica de la oficiul poștal de care aparține adresa indicată în comandă.

Te rugam sa le ridici in maxim 10 zile lucratoare, altfel ne vor fi inapoiate si comanda ta anulata.

Timpul de livrare este de maxim 72 de ore de la efectuarea comenzii. 

 

Livrare prin curier PRIORIPOST (Poșta Română)


Daca ai inregistrat comanda pana in ora 13.00 si ai ales sa o platesti ramburs, comanda va fi preluată de prioripost și adusă la adresa indicată de tine în comanda de produs. În dimineața livrării vei primi un SMS de înștiințare cu privire la livrearea comenzii și valoarea rambursului pentru a avea banii pregătiți pentru achitare. 

Livrarea produselor SanatateNatural.ro prin curier PRIORIPOST costă 15,50 lei(pentru orice adresă din România). 

Selectati din formularul de comanda optiunea pentru livrare prin PRIORIPOST (Poșta Română)!

Timpul de livrare este de maxim 48 de ore de la efectuarea comenzii(pentru localitatile deservite de PRIORIPOST în acest termen). 

 

Livrare prin curier URGENT CARGUS


Daca ai inregistrat comanda pana in ora 13.00 si ai ales sa o platesti ramburs, comanda va fi preluată de URGENT CARGUS și adusă la adresa indicată de tine în comanda de produs. În dimineața livrării vei primi un SMS de înștiințare cu privire la livrearea comenzii și valoarea rambursului pentru a avea banii pregătiți pentru achitare. 

Livrarea produselor SanatateNatural.ro prin curier URGENT CARGUS costă 9,50 lei(pentru orice adresă din România). 

Selectati din formularul de comanda optiunea pentru livrare prin URGENT CARGUS!

Timpul de livrare este de maxim 24 de ore de la efectuarea comenzii(pentru localitatile deservite de URGENT CARGUS în acest termen).