Coş gol

Heritage ANTISTRESS


With shipment Livrare comenzi sub 100 lei for 19,00 lei
Producător: Heritage
Nr. capsule: 120
Disponibilitate: În Stoc149 lei
Preţ de bază cu taxă:
Preţul de vanzare cu reducere:
Valoarea taxei:
Preț / kg:

  Heritage ANTISTRESS
   

          Termenul "stres" se referă la orice stimuli de origine fizică, mentală sau emoţională care provoacă o reacţie deranjantă şi deranjează echilibrul natural al organismului. Din păcate, stresul există pretutindeni şi nu poate fi evitat. Stresul poate apărea din orice zonă a vieţii unei persoane, care ar justifica predominanţa sa. Adesea ne referim la stres ca la o problemă de ordin mental sau psihologic, dar, în realitate, acesta are un efect fizic real. Organismul va răspunde la stres cu o serie de reacţii şi modificări de ordin psihologic, care includ creşterea secreţiei de adrenalină, a presiunii arteriale, accelerarea bătăilor inimii şi încordarea musculaturii. Digestia poate fi încetinită sau chiar oprită complet, grăsimile şi zahărul sunt eliberate din depozitele constituite în organism, nivelul colesterolului creşte şi compoziţia sângelui se modifică uşor, făcându-l mai predispus la coagulare. Trebuie spus că aproape toate organele răspund într-un fel sau altul la stres, astfel fiind afectat tot corpul.

          Unul dintre cei mai importanţi hormoni secretaţi ca răspuns de către glanda pituitară, hormonul adrenocortrotropic (ACTH), are un efect de inhibare asupra sistemului imunitar. Nivelul crescut al acestui hormon în organism este cauza celor mai multe simptome asociate cu stresul. Reacţiile fiziologice la stres pot duce de asemenea la deficienţe nutriţionale. Această producţie crescută de adrenalină accelerează metabolizarea proteinelor, a grăsimilor şi a carbohidraţilor pentru a produce mai rapid energia necesară organismului în acel moment. Acesta este denumit sindromul "luptă sau zboară". Odată cu creşterea ratei metabolismului acestor macro-nutrienţi, şi alte substanţe nutritive sunt metabolizate şi eliminate prin procesul de excreţie. Pe lângă acestea, în condiţii de stres, organismul nu absoarbe foarte bine substanţele nutritive derivate din hrana sau suplimentele nutritive ingerate. Rezultatul este acela că organismul devine brusc deficitar în privinţa multor substanţe nutritive şi nu este capabil să le înlocuiască într-un mod adecvat.

          Toate aceste motive au determinat compania Heritage Health Products să se decidă să formuleze Heritage Anti-Stress. Toate simptomele descrise mai sus sunt cauzate de reacţiile organismului la factorii de stres. Ar avea sens să spunem că multe dintre aceste procese nu ar avea loc dacă am putea să ne calmăm, să restaurăm echilibrul natural al organismului şi să eliminăm reacţiile fiziologice la stres. Formula noastră unică şi amestecul brevetat de plante medicinale şi substanţe nutritive fac posibile acţiunile susmenţionate.

  Ingrediente
  Vitamina B6 - Acţionează ca o coenzimă abundentă a reacţiilor din organism. Este necesară funcţiilor cerebrale şi formării neurotransmiţătorilor.
  Calciu - Important pentru menţinerea bătăilor inimii regulate şi pentru transmiterea impulsului nervos.
  Hamei - Sedativ uşor recomandat în nervozitate, anxietate, hiperactivitate, nelinişte şi stres.
  Inositol - Funcţionează aproape ca şi complexul de vitamine B şi este cunoscut pentru proprietăţile sale anti-anxioase, având un efect slab de calmare.
  Kava Kava - Folosită de obicei pentru tensiune nervoasă, stres şi agitaţie. Conţine un sedativ uşor şi ajută în cazurile de anxietate şi insomnie.
  Riboflavina - Necesară pentru formarea celulelor roşii şi, prin aceasta, joacă un rol în transportul oxigenului. Riboflavina nu este depozitată în cantităţi mari în organism, astfel trebuind să fie suplimentată prin dietă.
  Skullcap - Are efect sedativ, antispastic şi antiinflamator. Îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi întăreşte musculatura inimii. Este folosit în cazuri de anxietate, oboseală, afecţiuni cardiovasculare, hiperactivitate şi dereglări ale sistemului nervos.
  Rădăcină de valeriană - Îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi acţionează ca un sedativ. Adesea este folosită pentru tratarea stresului, oboselii, hipertensiunii arteriale, insomniei şi stării de iritabilitate.
  Funcţionează cu orice are nevoie organismul, sedându-l în stările agitate şi stimulându-l în stările de oboseală.
  Mod de administrare
  Recomandări de administrare pentru adulţi: 1 sau 2 capsule de 2 - 3 ori pe zi, sau după sfatul medicului. Se recomandă consumul a minimum 2 litri de apă zilnic.
  Recomandari
  Unul dintre cei mai importanţi hormoni secretaţi ca răspuns de către glanda pituitară, hormonul adrenocortrotropic (ACTH), are un efect de inhibare asupra sistemului imunitar. Nivelul crescut al acestui hormon în organism este cauza celor mai multe simptome asociate cu stresul. Reacţiile fiziologice la stres pot duce de asemenea la deficienţe nutriţionale. Această producţie crescută de adrenalină accelerează metabolizarea proteinelor, a grăsimilor şi a carbohidraţilor pentru a produce mai rapid energia necesară organismului în acel moment. Acesta este denumit sindromul "luptă sau zboară".
  Odată cu creşterea ratei metabolismului acestor macro-nutrienţi, şi alte substanţe nutritive sunt metabolizate şi eliminate prin procesul de excreţie. Pe lângă acestea, în condiţii de stres, organismul nu absoarbe foarte bine substanţele nutritive derivate din hrana sau suplimentele nutritive ingerate.
  Rezultatul este acela că organismul devine brusc deficitar în privinţa multor substanţe nutritive şi nu este capabil să le înlocuiască într-un mod adecvat.

Tipul de recomandare

Embolie
Embolie - obstructie brutala a unui vas, cel mai des o artera, prin migrarea unui corp strain (numit embol) vehiculat prin circulatia sangvina
Gripa
Febra, de 39 - 40 de grade, este deseori însoţită de stări de oboseală, tuse uscată, frisoane, dureri puternice de cap, dureri oculare şi roşu în gât. Febra poate dura de la 3 până la 5 zile. Tusea este şi ea prezenta şi poate avea o durată de manifestare până la două luni, persistând chiar şi după dispariţia celorlalte simptome
Guta(nivel scazut de acid uric)
Guta este o boala manifestata prin inflamatia articulatiilor. In general afecteaza o singura articulatie (la degetele mari ale picioarelor).ste cauzata de aparitia cristalelor de urat de sodiu care se depun in articulatii.
SIDA
Este o afecțiune a sistemului imunitar, caracterizată prin infecții oportuniste, neoplasme, disfuncții neurologice și o mare varietate de alte sindromuri.
Sinuzita
Este o inflamare a sinusurilor paranazale, care poate sau nu poate fi rezultatul unei infecții, de la probleme bacteriale, virale, alergice, imunitare sau ale unor ciuperci.
Tromboze
Boală provocată de astuparea unui vas sangvin cu un cheag de sânge.
Ulcer gastric
Este o boală cronică digestivă caracterizata prin apariția de eroziuni la nivelul mucoasei gastrice
Reprezinta o falsa senzatie (iluzie) de miscare a corpului sau a mediului inconjurator
Vertigo