Coş gol

Uritract Fast - 60 capsule vegetariene


With shipment Livrare comenzi sub 100 lei for 19,00 lei
Producător: Dr. BIO
Nr. capsule: 60
Disponibilitate: În Stoc!
96 lei
Preţ de bază cu taxă:
Preţul de vanzare cu reducere:
Valoarea taxei:
Preț / kg:

      Dr. BIO - Uritract Fast - 60 capsule vegetariene

   

          Uritract Fast este un supliment alimentar care fluidifică secrețiile bronșice și are proprietăţi diuretice, depurative. Măreşte cantitatea de urină, fiind un real folos bolnavilor de diabet. Uşurează tranzitul intestinal, stimulează digestia, ajută la creşterea fertilităţii datorită consumului bogat în acid folic natural. De asemenea întăreşte sistemul imunitar, adjuvant în cancer şi în special, în cele ale tractului urinar. Inhibă bacteriile din tractul urinar, antiseptic urinar, drenor hepatic, biliar si pulmonar.
          Uritract oferă rinichilor sprijinul nutrițional de care au nevoie pentru a contracara stresul constant care se exercită asupra lor. De asemenea, este util în tratarea infecțiilor cu E-coli, streptococi și stafilococi, precum și a cistitelor și prostatitelor.
          Sparanghelul crește rata de activitate celulară, producția de urină și ajută la remineralizarea organismului. Printre elementele chimice din compoziție, se numără: proteine, asparagină, lipide, hidrați de carbon, fito-hormoni, enzime, glicozide steroidale, celuloză, săruri minerale. Sparanghelul este o excelentă sursă de vitamina K, acid folic, vitamina C, vitamina A și vitamina B (B1, B2, B3 și B6), fibre, mangan, cupru, fosfor, sulf, potasiu și proteine. Sparanghelul este considerat un foarte bun protector împotriva bolilor de inimă. O porție de sparanghel pe zi (150 grame) asigură 70% din necesarul organismului de acid folic.
          Extractul de strugurii ursului conține arbutină, un principiu activ care, odată ingerat și apoi ajuns în urină, se transformă în substanțe cu efect antibiotic foarte puternic, care combat cu succes cistitele și nefritele produse de diverse bacterii: E-coli, streptococi, stafilococi etc. În scop terapeutic, se folosesc frunzele, având un conținut ridicat de arbutină (12%) și alte componente active: taninuri, acid ursolic, acid galic, acid elagic, acid formic, ulei esențial. Efectele benefice în infecțiile tractului urinar sunt explicate prin scindarea în organism a arbutinei, substanță cu efect antiseptic la nivelul aparatului excretor. Această plantă este un bun remediu în cazul creșterii în volum a prostatei, cistitelor sau inflamațiilor zonei rectale. În Germania, Uva ursi este aprobată de Ministerul Sănătății ca antiseptic urinar.
          Cromul este un mineral indispensabil pentru procesele metabolice ale organismului, având un rol important în funcționarea normală a sistemelor corpului uman. Cromul este de asemenea, util în curele de slăbire, prin reducerea poftei de mâncare, în special pentru dulciuri. După 20 de ani de cercetări, se poate afirma că Picolinatul de Crom este mai eficient decât alte forme de crom în privința absorbției lui în sânge, a acțiunii de reglare a nivelului de zahăr și răspunsului la insulină în cazul diabetului de Tip 2. Cromul încetinește pierderile de calciu, deci poate fi de ajutor în prevenirea pierderea de masă osoasă la femeile la menopauză. Nivele scăzute de Crom pot să determine o colesterolemie mare, un risc mai mare de a dezvolta boala coronariană ischemică și diferite afecțiuni oculare.
          Printre numeroasele efecte deja menționate ale acestui supliment alimentar, se enumeră și: ușurarea tranzitului intestinal, îmbunătățirea sistemului imunitar, creșterea fertilității și reglarea nivelului de zahăr din sânge.
          Doza zilnică recomandată este de o capsulă pe zi sau poate fi administrat și conform sfaturilor unui medic specialist. Acest supliment alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat şi un mod de viață sănătos.

  Ingrediente
  Compoziție/ 1 capsulă: Ingrediente active: Extract din rădăcina de sparanghel (Asparagus officinalis)…………….…..200 mg Extract uscat din frunze de strugurii ursului (Arctostaphylos uva-ursi)…….150 mg Picolinat de Crom……………………………………………………………100 µg - din care Crom…………………………………………………....12,5 µg Ingrediente inactive: Amidon din orez, capsulă vegetală Vcap Nu conține arome, conservanți sau coloranți artificiali.
  Mod de administrare
  Se recomandă administrarea a unei capsule pe zi, între mese sau conform recomandărilor unui consultant de specialitate. Atenționări: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentul nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. Contraindicații: Nu se recomandă administrarea acestui supliment alimentar în timpul sarcinii, alăptării sau la copii cu vârste sub 12 ani. A nu se administra persoanelor cu afecțiuni renale. Condiții de păstrare: A se păstra în loc uscat și răcoros, ferit de lumină, umiditate și căldură excesivă. Produs avizat de către Ministerul Sănătății cu nr: AC 1524/ 2013.
  Recomandari
  Efecte: • Fluidifică secrețiile bronșice • Are proprietăți diuretice, depurative • Mărește cantitatea de urină, fiind de un real folos bolnavilor de diabet • Ușurează tranzitul intestinal • Stimulează digestia • Afrodisiac • Ajută la creșterea fertilității datorită conținutului bogat de acid folic natural • Intărește sistemul imunitar • Adjuvant în cancer, în special cancere ale tractului urinar • Inhibă bacteriile din tractul urinar • Antiseptic urinar • Drenor hepatic, biliar, pulmonar • Ajută la tratarea nefritelor, uretritelor, bolilor cu transmitere sexuală, cistitelor • Datorită conținutului de Crom, reglează nivelul zahărului din sânge.

Tipul de recomandare

Embolie
Embolie - obstructie brutala a unui vas, cel mai des o artera, prin migrarea unui corp strain (numit embol) vehiculat prin circulatia sangvina
Gripa
Febra, de 39 - 40 de grade, este deseori însoţită de stări de oboseală, tuse uscată, frisoane, dureri puternice de cap, dureri oculare şi roşu în gât. Febra poate dura de la 3 până la 5 zile. Tusea este şi ea prezenta şi poate avea o durată de manifestare până la două luni, persistând chiar şi după dispariţia celorlalte simptome
Guta(nivel scazut de acid uric)
Guta este o boala manifestata prin inflamatia articulatiilor. In general afecteaza o singura articulatie (la degetele mari ale picioarelor).ste cauzata de aparitia cristalelor de urat de sodiu care se depun in articulatii.
SIDA
Este o afecțiune a sistemului imunitar, caracterizată prin infecții oportuniste, neoplasme, disfuncții neurologice și o mare varietate de alte sindromuri.
Sinuzita
Este o inflamare a sinusurilor paranazale, care poate sau nu poate fi rezultatul unei infecții, de la probleme bacteriale, virale, alergice, imunitare sau ale unor ciuperci.
Tromboze
Boală provocată de astuparea unui vas sangvin cu un cheag de sânge.
Ulcer gastric
Este o boală cronică digestivă caracterizata prin apariția de eroziuni la nivelul mucoasei gastrice
Reprezinta o falsa senzatie (iluzie) de miscare a corpului sau a mediului inconjurator
Vertigo