Coş gol

Apogen


With shipment Livrare comenzi sub 100 lei for 19,00 lei
Producător: Febico
Prezentare: 30 capsule/cutie
Nr.patent USA US6346408
Disponibilitate: În Stoc
99 lei
Preţ de bază cu taxă:
Preţul de vanzare cu reducere:
Valoarea taxei:
Preț / kg:

  APOGEN -  Stimulator natural al imunităţii

  Apogen nu este un medicament. Acesta este un supliment alimentar care conţine proteine provenite din microalge (conţinutul bogat de vitamina C şi B care se găseşte în acestea), purificate, concentrate, acestea fiind pline de nutrienţi, astfel ajungând să fie un supliment puternic care protejează organismul. Acesta nu ucide viruşii, dar protejează celulele din organism făcându-le mai puternice, iar viruşii nu mai reuşesc să intre in acesta. Demonstrat ştiinţific, apogenul ajută organismul să îşi întărească imunitatea, astfel încât să se protejeze singur de viruşi, inclusiv gripa de tip A, B, H1N1. Capsulele de Apogen conţine Spirulină, extract de usturoi şi propolis, acestea ajutând mult la întărirea sistemului imunitar.

              Extractul de Apogen patentat ajută la menţinerea stării de sănătate optime, bazată pe o nutriţie echilibrată, îmbunătăţind zilnic sistemul imunitar.

              Fiind un supliment, acesta este natural şi poate să fie administrat zilnic fără pericolul unor efecte secundare.

              Apogen Adulţi este recomandat în special persoanelor cu un program intens de muncă, deoarece acesta slăbeşte mult organismul; cu apariţii dese în public, deoarece astfel de persoane sunt expuse unui număr mult mai mare de bacterii şi viruşi; dar şi persoanelor care au tensiune ridicată şi multe stări de oboseală.

              Un organism slăbit  va fi uşor pătruns de gripe sezoniere, epidemii de gripă şi  expus viruşilor din aer. Este nevoie să avem grijă de corpul nostru evitând boli uşoare şi epidemii care ne vor împiedica să ne bucurăm de stilul nostru de viaţă.

  Ingrediente
  500mg /capsula Apogen extract patentat din microalgae (APC, CPC, S.F.G., polizaharide sulfatate, acid nucleic, peptide, amino acizi, minerale) Spirulină (complex de vitamina B) Extract de usturoi şi propolis.
  Mod de administrare
  Administrare recomandată: 1 capsulă o dată pe zi, 2 capsule pe timpul tratării unei infecţii Atenţie: Nu este recomandat bebelușilor A se consulta medical înainte în caz de sarcină sau alăptare Acest produs conţine propolis. Atenţie sporită dacă sunteţi alergici la propolis.
  Recomandari
  Indicații terapeutice: - conţine proteine provenite din microalgae, purificate, concentrate şi naturale precum şi din nucleotide - Conţinutul bogat de vitamina C şi B care se găseşte în microalgae ajută metabolismul organismului şi menţin un echilibru fizic - Capsulele conţin Spirulină, extract de usturoi şi propolis pentru a întări sistemul imunitar Este natural şi poate fi administrat zilnic fără a avea efecte secundare. Extractul Apogen patentat ajută la menţinerea unei stări de sănătate optime, bazată pe o nutriţie echilibrată. Apogen stimulează sistemul imunitar şi îl îmbunătăţeşte zilnic. Este dovedit ştiinţific că previne gripa de tip A și B precum şi H1N1 și că blochează pătrunderea viruşilor în celulele organismului. Recomandări: - Persoane cu program intens de muncă - Apariţii dese în public - Supliment alimentar în caz de boală - Tensiune ridicată şi stări de oboseală

Tipul de recomandare

Embolie
Embolie - obstructie brutala a unui vas, cel mai des o artera, prin migrarea unui corp strain (numit embol) vehiculat prin circulatia sangvina
Gripa
Febra, de 39 - 40 de grade, este deseori însoţită de stări de oboseală, tuse uscată, frisoane, dureri puternice de cap, dureri oculare şi roşu în gât. Febra poate dura de la 3 până la 5 zile. Tusea este şi ea prezenta şi poate avea o durată de manifestare până la două luni, persistând chiar şi după dispariţia celorlalte simptome
Guta(nivel scazut de acid uric)
Guta este o boala manifestata prin inflamatia articulatiilor. In general afecteaza o singura articulatie (la degetele mari ale picioarelor).ste cauzata de aparitia cristalelor de urat de sodiu care se depun in articulatii.
SIDA
Este o afecțiune a sistemului imunitar, caracterizată prin infecții oportuniste, neoplasme, disfuncții neurologice și o mare varietate de alte sindromuri.
Sinuzita
Este o inflamare a sinusurilor paranazale, care poate sau nu poate fi rezultatul unei infecții, de la probleme bacteriale, virale, alergice, imunitare sau ale unor ciuperci.
Tromboze
Boală provocată de astuparea unui vas sangvin cu un cheag de sânge.
Ulcer gastric
Este o boală cronică digestivă caracterizata prin apariția de eroziuni la nivelul mucoasei gastrice
Reprezinta o falsa senzatie (iluzie) de miscare a corpului sau a mediului inconjurator
Vertigo