Coş gol

Serra Max 60 000 IU


With shipment Livrare comenzi sub 100 lei for 19,00 lei
Producător: Dr. BIO
Nr. capsule: 60
Disponibilitate: În Stoc
89 lei
Preţ de bază cu taxă:
Preţul de vanzare cu reducere:
Valoarea taxei:
Preț / kg:

      Dr. BIO - Serra Max 60 000 IU

              Serra Max este un supliment alimentar care sprijină sistemul imunitar și care s-a dovedit a fi eficient în îmbunătățirea circulației sanguine și în tratarea durerilor și inflamațiilor.
              Serrapeptaza este o enzimă care are capacitatea de a dizolva cheagurile de sânge și chisturile din sistemul circulator, curățind efectiv arterele și prevenind accidentele cardiovasculare, în special accidentele cerebrale prin blocări cauzate de micro-cheagurile de sânge. Serapeptaza nu subțiază sângele și deci, nu interferează cu aspirina sau cu medicația alopată pentru subțierea sângelui.
              Serrapeptaza a fost folosită cu succes, timp de mai bine de 30 de ani în Europa și Asia pentru a elimina infecțiile sinusurilor, precum și inflamațiile care cauzează dureri de spate, dureri artritice. Serrapeptaza are proprietăți anti-inflamatorii, studiile demonstrând că aceasta este eficientă în tratarea bolilor inflamatorii ale urechii, nasului și gâtului. Pentru organism, Serra Max devine un antiinflamator, antidematos, anticistic, antifibrinolitic, anti-traumatic, dar nu în ultimul rând, anticancer. Într-un studiu, s-a dovedit că Serapeptaza reduce durerea sânilor. Acest lucru este legat de faptul că enzima are proprietăți fibrinolitice și proteolitice. Acesta poate să dizolve cheagurile de sânge și să diminueze apariția varicelor. Unele studii din Germania au descoperit că Serapeptaza ar putea elimina în mod eficient plăci aterosclerotice, fără a dăuna celulele sănătoase de-a lungul peretelui arterial. Serapeptaza este utilizat pe scară largă în Europa ca supliment pentru leziuni traumatice (cum ar fi entorse și rupturi de ligamente) asociate cu intervențiile post-chirurgicale.

  Ingrediente
  Ingrediente active:
  Serrapeptaza....................................25 mg (60000 UI/capsulă)
  Ingrediente inactive: amidon din orez, capsul? Drcaps
  Mod de administrare
  Se recomandă a se administra câte 1-2 capsule/zi, seara înainte de culcare, sau la sfatul medicului.
  Atenționări:
  A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
  A nu se depăși doza zilnică recomandată!
  Contraindicații:
  Nu se recomandă administrarea acestui supliment alimentar, în timpul sarcinii și alăptării sau la copii cu vârste sub 12 ani.
  Condiții de păstrare :
  A se păstra în loc răcoros, ferit de lumină, umiditate și căldură excesivă.
  Produs avizat de către Ministerul Sănătății cu nr. AC 1536/ 2014.
  Recomandari
  Serrapeptaza se recomandă în cazuri de:
  - sinuzită
  - laringită
  - osteoartrită
  - artrită reumatoidă
  - osteoporoză
  - fibromialgie
  - sindromul de tunel carpian
  - migrene
  - traume post-operatorii
  - colită ulcerativă
  - diabet
  - chisturi
  - dureri de spate
  - boala Crohn
  - afecțiuni ale inimii (accidente cardiovasculare)
  - infecții ale urechii
  - tromboflebită
  - astm
  - scleroză multiplă
  - prostată
  - probleme digestive
  - recuperare post-operatorie
  - sistem imunitar slăbit
  Beneficii asupra organismului :
  ANTIINFLAMATOR, ANTIEDEMATOS, ANTICISTIC, ANTIFRIBINOLITIC, ANTI-TRAUMATIC, ANTICANCER.

  Ateroscleroză
  Dizolvă cheagurile de sânge și diminuează apariția varicelor. Unele studii din Germania au descoperit că Serapeptaza ar putea elimina în mod eficient plăci aterosclerotice, fără a dăună celulelor sănătoase de-a lungul peretelui arterial.

  Leziuni traumatice
  Serapeptaza este utilizat pe scară largă în Europa ca supliment pentru leziuni traumatice (cum ar fi entorse și rupturi de ligamente) asociate cu intervențiile post-chirurgicale.

  Antiinflamator
  Serapeptaza a fost aprobată ca un remediu standard în multe țări, pentru efectul antiinflamator.

  Afecțiunile sânului
  Într-un studiu, s-a dovedit că Serapeptaza reduce durerea sânilor. Acest lucru este legat de faptul că enzima are proprietăți fibrinolitice și proteolitice.
  Infecțiile la nivelul urechii, nasului și gâtului
  Enzimă este capabilă de a reduce vâscozitatea mucusului, facilitând astfel drenajul.

Tipul de recomandare

Embolie
Embolie - obstructie brutala a unui vas, cel mai des o artera, prin migrarea unui corp strain (numit embol) vehiculat prin circulatia sangvina
Gripa
Febra, de 39 - 40 de grade, este deseori însoţită de stări de oboseală, tuse uscată, frisoane, dureri puternice de cap, dureri oculare şi roşu în gât. Febra poate dura de la 3 până la 5 zile. Tusea este şi ea prezenta şi poate avea o durată de manifestare până la două luni, persistând chiar şi după dispariţia celorlalte simptome
Guta(nivel scazut de acid uric)
Guta este o boala manifestata prin inflamatia articulatiilor. In general afecteaza o singura articulatie (la degetele mari ale picioarelor).ste cauzata de aparitia cristalelor de urat de sodiu care se depun in articulatii.
SIDA
Este o afecțiune a sistemului imunitar, caracterizată prin infecții oportuniste, neoplasme, disfuncții neurologice și o mare varietate de alte sindromuri.
Sinuzita
Este o inflamare a sinusurilor paranazale, care poate sau nu poate fi rezultatul unei infecții, de la probleme bacteriale, virale, alergice, imunitare sau ale unor ciuperci.
Tromboze
Boală provocată de astuparea unui vas sangvin cu un cheag de sânge.
Ulcer gastric
Este o boală cronică digestivă caracterizata prin apariția de eroziuni la nivelul mucoasei gastrice
Reprezinta o falsa senzatie (iluzie) de miscare a corpului sau a mediului inconjurator
Vertigo