Coş gol

MISIUNEA NOASTRA :

        Iniţial destinată doar informării publicului şi distribuitorilor independenţi, am devenit, în timp, o companie în plină dezvoltare, care încearcă să fie alături de clienţii săi cu informaţii competente şi cu servicii de vânzare conform standardelor internaţionale.
        Ne dorim să fim o companie alături de client, cu informaţii despre suplimentele alimentare Heritage și Dr. BIO care să completeze în mod fericit informaţiile de bază despre suplimente alimentare. Dorim, de asemenea, să fim în avangarda promovării suplimentelor alimentare , în general, să participăm din plin la efortul de conştientizare pe care va trebui să-l facem asupra necesităţii folosirii acestora în viaţa modernă!

Vă dorim cele mai bune lucruri pe care natura le are de oferit!


VREM SĂ IMPĂRŢIM ACEASTĂ MOŞTENIRE CU VOI !


Despre Heritage Health Products.Co.


        Cu sediul în Fort Collins, Colorado, la picioarele Munţii Stâncoşi, "HERITAGE HEALTH PRODUCTS Co." este cu adevărat o afacere familie dar, în acelaşi timp, este o companie cu răspândire globală.

Heritage are puternice legături cu comunităţi din întreaga lume şi în prezent are depozite în 15 ţări, printre care Statele Unite, Argentina, Columbia, România, Venezuela, Austria, Germania, Republica Dominicană, Mexic, Guatemala, Costa Rica.

 

Despre Dr.BIO.

 

Dr. BIO, este o companie relativ nouă, axata pe asigurarea către clienți a unor produse de înală calitate la prețuri rezonabile.

Misiunea noastră este să încurajăm un stil de viață sănătos. Luptăm să asigurăm clienților noștri, indiferent de vârstă, suplimente nutritive de înaltă calitate pentru bunastarea și sanatatea lor.

Privitor la relația cu clienții noștri, ținta noastră este de a descoperi continuu nevoile lor, precum și tendințele pieții pentru a genera niveluri ridicate de satisfacție raportat la produsele pe care le oferim.

Suntem, de asemenea, orientați căre nevoile clienților, ceea ce implică valorizarea înaltă a feeddback-ului obținut pentru imbunătățirea serviciilor și nivelului suplimentelor produse.