Cos gol

Heritage E Lite III - 180 tablete


With shipment Livrare comenzi sub 100 lei for 19,00 lei
Producător: Heritage Health Products Co., USA
Nr. capsule: 180
Disponibilitate: În Stoc

149 lei
Pretul de baza cu impozit:
Pretul de vanzare fara discount:
Tax amount:
Price / kg:

      Heritage E Lite III- 180 tablete

          Heritage E-Lite III, unul dintre cele mai noi produse din gama noastră destinată controlului greutăţii, se adresează acestui subiect într-un mod unic. Produsul conţine un amestec sinergic de 15 plante, minerale şi aminoacizi cunoscuţi pentru proprietăţile lor de scădere a poftei de mâncare, precum şi de creştere a energiei şi rezistenţei. Această formulă constituie calea către un program de pierdere în greutate rapid şi sigur!

          Nici unui ingredient din această formulă nu i se poate atribui cu precădere eficienţa întregului produs. Sunt totuşi câteva ingrediente care fac ca acest produs să fie unic pe piaţă. D,L-Fenilalanina (DLPA) este un aminoacid simplu care protejează endorfina (un hormon care opreşte durerea) produsă natural de către organism, taie pofta de mâncare şi ne bine dispune. Despre DLPA s-a dovedit în studii că joacă un rol important în reducerea consumului de carbohidraţi.

          Schizandra (Schizandra chinensis) este întâlnită frecvent în medicina orientală, este folosită în China din cele mai vechi timpuri, iar de curând şi în Rusia. De fapt, în nordul Chinei există un trib de vânători care, chiar şi în zilele noastre, mănâncă fructe uscate de Schizandra pentru a putea rezista în lungile călătorii la vânătoare. Această plantă este clasificată ca un adaptogen deoarece stimulează sistemul imunitar şi protejează ficatul.

          Despre alte două plante din Heritage E-Lite III se ştie că pot fi combinate foarte eficient într-un produs pentru controlul greutăţii: Zhi Shi (cunoscută şi ca "portocala amară") şi St. John's Wort. Zhi Shi se foloseşte de mii de ani pentru îmbunătăţirea funcţiilor sistemului digestiv şi pentru a da organismului un plus de energie. Mai mult, fitonutrienţii din Zhi Shi au şi un efect decongestionant. St. John's Wort are multe efecte benefice, având şi proprietăţi antiinflamatorii, antidepresive şi antivirale. S-a dovedit că această plantă taie pofta de mâncare şi, prin aceasta, ajută procesul de pierdere în greutate.

          Bibliografie:


  1. Weiner, Michael, Ph.D. Herbs That Heal, Mill Valley, CA. Quantum Books, 1994.
  2. Blum, K., Trachtenberg, M. & Cook, D.W. “Neuronutrient Effects on Weight Loss in Carbohydrate Bingers”, Current Therapeutic Research 48; pg. 217 - 233, 1990.
  3. Zhou, James, Ph.D. “Weight Loss Alternatives with TCM”, health Supplement Retailer, Dec. 1997.

   

   

  Ingrediente
  - CitriMaxTM - Suprimă pofta de mâncare şi inhibă producţia grăsimilor.
  - White Willow Bark (scoarţă de salcie albă) - Ajută la pierderea în greutate, înlătură durerea şi disconfortul.
  - Bladderwrack (Kelp) (Sp. Fucus Vesiculosus) (alge marine)- Pentru obezitate şi guşă (hipotiroidie), creşte activitatea tiroidiană; efect imunostimulator.
  - L-Carnitina - Intervine în transportul acizilor graşi cu catenă lungă (prevenind “construcţia” depozitelor de grăsime) şi creşte eficienţa antioxidanţilor.
  - Picolinatul de Crom™- Ajută la reglarea glicemiei, reface musculatura şi diminuează senzaţia de foame.
  - Gotu Kola (Centela Asiatica – Sp. Cola)- Stimulează sistemul nervos central, ajută la eliminarea lichidelor în exces, scade oboseala şi depresia şi creşte energia sexuală.
  - Colina - Reduce excesul de grăsime din ficat şi intervine în transmiterea impulsului nervos.
  - Hawthorne Berry (Crataegus) (Păducel) - Înlătură distensia abdominală şi diareea, oxigenează muşchiul cardiac, tonic pentru inimă.
  - Rădăcină de brusture - Purifică sângele, reface celulele hepatice şi funcţiile vezicii biliare, stimulează sistemul imunitar.
  - Zinc - Menţine o stare bună a sistemului imunitar, creşte acuitatea gustului şi a mirosului şi protejează ficatul de factorii chimici nocivi; important în sinteza proteinelor.
  Mod de administrare
  Recomandări de administrare pentru adulţi:
  -1 până la 4 tablete zilnic, sau la recomandarea nutriţionistului .
  Se recomandă consumul a minimum 2 litri de apă zilnic.
  Recomandari
  Produse complementare pentru o cură de slăbire eficientă :
  -Heritage E-Lite Nite, Heritage Complete, Heritage Gold

Tipul de recomandare

Embolie
Embolie - obstructie brutala a unui vas, cel mai des o artera, prin migrarea unui corp strain (numit embol) vehiculat prin circulatia sangvina
Gripa
Febra, de 39 - 40 de grade, este deseori însoţită de stări de oboseală, tuse uscată, frisoane, dureri puternice de cap, dureri oculare şi roşu în gât. Febra poate dura de la 3 până la 5 zile. Tusea este şi ea prezenta şi poate avea o durată de manifestare până la două luni, persistând chiar şi după dispariţia celorlalte simptome
Guta(nivel scazut de acid uric)
Guta este o boala manifestata prin inflamatia articulatiilor. In general afecteaza o singura articulatie (la degetele mari ale picioarelor).ste cauzata de aparitia cristalelor de urat de sodiu care se depun in articulatii.
SIDA
Este o afecțiune a sistemului imunitar, caracterizată prin infecții oportuniste, neoplasme, disfuncții neurologice și o mare varietate de alte sindromuri.
Sinuzita
Este o inflamare a sinusurilor paranazale, care poate sau nu poate fi rezultatul unei infecții, de la probleme bacteriale, virale, alergice, imunitare sau ale unor ciuperci.
Tromboze
Boală provocată de astuparea unui vas sangvin cu un cheag de sânge.
Ulcer gastric
Este o boală cronică digestivă caracterizata prin apariția de eroziuni la nivelul mucoasei gastrice
Reprezinta o falsa senzatie (iluzie) de miscare a corpului sau a mediului inconjurator
Vertigo