Cos gol

Ursomax


With shipment Livrare comenzi sub 100 lei for 19,00 lei
Producator: Elidor - Romania
Nr. comprimate: 40
Disponibilitate: in stoc
58 lei
Pretul de baza cu impozit:
Pretul de vanzare fara discount:
Tax amount:
Price / kg:

  URSOMAX- TABLETA DE SUPREVIETUIRE

              URSOMAX este mai mult decat un produs fitoterapeutic.

  Plantele extrase din farmacopeea naturii arcului carpatin intervin intr-un moment critic din viata ursului, adica la iesirea din hibernare. Epuizat dupa sase luni de intrerupere atat a alimentatiei cat si a aportului de apa , cu mediul intern incarcat de toxine endogene produse prin arderile interne si cu resursele energetice consumate aproape in totalitate , ursul carpatin va recurge ca solutie de supravietuire la ierburile primaverii timpurii pentru a reveni la normal.Dintr-un organism epuizat, obosit si profund astenizat el devine dupa breakfast-ul cu plantele padurii carpatine , regele de temut al padurii.Aceasta transformare uimitoare reprezinta de fapt cheia supravietuirii ursului carpatin.

  URSOMAX( ELIDOR) este un produs conceput de natura si acceptat de ursul capatin care traverseaza un moment critic al existentei sale.Puterea de detoxificare a URSOMAX-ului nu se poate compara cu nici un alt produs de detoxifiere, pentru ca nici unul nu poate curata mediul intern al unui organism unde s-au cumulat timp de sase luni atatia compusi catabolici pentru ca ei sa fie eliminati intr-un timp atat de scurt.Este important de subliniat ca detoxifierea se face intr-un mod eficient,rapid si fara alte efecte secundare cum ar fi colici, diureza excesiva, transpiratii abundente etc. Calitatile terapeutice ale URSOMAX-ului sunt multiple: la pacientii cu probleme cardiovasculare este indicat in cardiopatia ischemica cronica,aritmii cardiatice (leurda din compozitia URSOMAX contine adenozina de 20 de ori mai multa decat Allium sativum), previne accidentele vasculare cerebrale prin mentinerea unor vase elastice, este antiaterogenic, previne tromboflebitele prin efect fluidifiant si antiagregant.La pacientii cu probleme pulmonare are activitate antibacteriana,antifungica si se indica in tratamentul afectiunilor pulmonare infectioase acute si cronice.La pacientii reumatici este indicat in reumatismul cronic degenarativ ,inactiveaza radicadii liberi ca si mediatorii inflamatori.La pacientii cu probleme gastroentrologice se recomanda in sindroamele diareice acute si cronice, boala dizentrica, afectiuni biliare, sindroame colicative ,meteorism,parazitoze digestive inclusiv limbrici.La pacientii cu disfunctie tiroidiana-hipofunctie, se recomanda dupa administrarea de URSOMAX o adevarata relansare hormonala.

  Doza de intretinere in acest caz va fi de una-doua comprimate administrate dimineata.In cazul pacientilor obezi, atat la femei, cat si la barbati administrarea prelungita de URSOMAX optimizeaza greutatea prin mecanisme neuroendocrine.

  In cazul de greutate morbida se pot administra pana la sase tablete pe zi.

  In cazul pacientilor care isi doresc sa imbatraneasca lent -terapie antianging-eficienta tratamentului cu URSOMAX se remarca prin puterea antioxidanta,reglarea si optimizarea microcirculatiei prin oprirea osteoporozei prin reglaje de mare finete neurologica, cardiovasculara, pulmonara si digestiva.

  URSOMAX poate deveni un agent anti-imbatranire cu performante uluitoare ,tinand seama de capacitatea sa remarcabila de detoxifiere.Detoxifierea produsa de URSOMAX se produce fara costuri suplimentare ale organismului.Nu produce depresie electrolitica,nu bruscheaza axul hipotalamo-corticohipofizar.Acest  produs natural este creatia naturii.Spectrul terapeutic al URSOMAX-ului este prodigios.Afectiunile prezentate reprezinta doar o parte din ceea ce poate influenta favorabil acest produs natural.Administrarea produsului pe perioade indelungate nu induce efecte secundare.

   

  dr Sorin Godeanu

   

   

  Ingrediente
  - Urtica Dioica,
  - Taraxacum Officinalis,
  -Extract fluid hidroalcoolic de Allium Ursinum,
  - Extract fluid hidroalcoolic de Ranunculus Ficaria,
  - Extract fluid hidroalcoolic de Rumex Alpinus,
  - excipienti
  Mod de administrare
  Adulti: 3-6 comprimate / zi în functie de afectiunile asociate
  Recomandari
  Supliment alimentar, detoxifiant eficient, profilaxia aterosclerozei, controlul sindromului metabolic si profilaxia neoplaziilor, distiroidii (hipotiroidismul functional, iatrogen sau chirurgical, hipertiroidismul necomplicat cu tireotoxicoza), diabetul zaharat de tip I si II; dislipidemie mixta, perioadele de convalescenta; curele de slabire, antihelmintic, edem asociat cu hipertensiune arteriala, guta, pneumopatii, hepatopatii, neurastenie, neoplasme.

Tipul de recomandare

Embolie
Embolie - obstructie brutala a unui vas, cel mai des o artera, prin migrarea unui corp strain (numit embol) vehiculat prin circulatia sangvina
Gripa
Febra, de 39 - 40 de grade, este deseori însoţită de stări de oboseală, tuse uscată, frisoane, dureri puternice de cap, dureri oculare şi roşu în gât. Febra poate dura de la 3 până la 5 zile. Tusea este şi ea prezenta şi poate avea o durată de manifestare până la două luni, persistând chiar şi după dispariţia celorlalte simptome
Guta(nivel scazut de acid uric)
Guta este o boala manifestata prin inflamatia articulatiilor. In general afecteaza o singura articulatie (la degetele mari ale picioarelor).ste cauzata de aparitia cristalelor de urat de sodiu care se depun in articulatii.
SIDA
Este o afecțiune a sistemului imunitar, caracterizată prin infecții oportuniste, neoplasme, disfuncții neurologice și o mare varietate de alte sindromuri.
Sinuzita
Este o inflamare a sinusurilor paranazale, care poate sau nu poate fi rezultatul unei infecții, de la probleme bacteriale, virale, alergice, imunitare sau ale unor ciuperci.
Tromboze
Boală provocată de astuparea unui vas sangvin cu un cheag de sânge.
Ulcer gastric
Este o boală cronică digestivă caracterizata prin apariția de eroziuni la nivelul mucoasei gastrice
Reprezinta o falsa senzatie (iluzie) de miscare a corpului sau a mediului inconjurator
Vertigo