Cos gol
Indisponibil

Heritage E LITE AZUL - 90 capsule


With shipment Livrare comenzi sub 100 lei for 19,00 lei
Producător: Heritage Health Products Co., USA
Nr. capsule: 90
Disponibilitate: Stoc 0!
Aprovizionare în 30 zile!
155 lei
Pretul de baza cu impozit:
Pretul de vanzare fara discount:
Tax amount:
Price / kg:

  Heritage E LITE AZUL - 90 capsule
   

          E Lite Azul

          Te ajută la arderea grăsimilor, echilibrarea sistemului imunitar și să te simți mai tânăr!

          Heritage E lite Azul este un produs UNIC, formulat special pentru a furniza organismului o stare de bine din punct de vedere fizic, mental și emoțional, ceea ce ne va face să ne simțim mai supli și mai tineri.
  Heritage E lite Azul a fost formulat pentru ca organismul să ardă grăsimile și să echilibreze sisitemul imunitar, oferindu-i mai multă energie și încetinind procesul de îmbătrânire celulară.
  Una dintre cele mai importante caracteristici ale Heritage E lite Azul este aceea de a se concentra asupra uneia din cauzele principale ale supraponderalității: DEZECHILIBRUL SISTEMULUI IMUNITAR, ceea ce duce la ACUMULAREA DE GRĂSIMI.
          Dezechilibrul sistemului imunitar este, pe de o parte, provocat de rezistența organismului la insulină, produsă din cauza consumului de zaharuri simple și a amidonului, dând naștere unui cerc vicios. În momentul în care se activează, sistemul imunitar eliberează agenți infllamatori, mai binecunoscuți sub denumirea de citokine. Aceste citokine determină formarea de celule grase ți diminuează sensibilitatea la insulină. La rândul lor, celulele grase generează apariția de citokine care dau naștere la celule grase și tot așa mai departe.
          Cu alte cuvinte, dezechilibrul sistemului imunitar este provocat de ingerarea excesivă a carbohidraților rafinați, de anumite infecții și de stres. Toate aceste cauze pot genera o creștere a nivelului de secreție a citokinelor care duc la inflamații, ceea ce generează o creștere notabilă a greutății.
          Heritage E lite Azul a fost creat să rupă acest cerc vicios al creșterii greutății, prin conținutul său de ingrediente ce facilitează echilibrul sistemului imunitar. Acest proces va diminua rezistența organismului la insulină, stabilizând nivelul glicemiei, reducând, în principiu, talia, grăsimile și greutatea. În plus pornește o mai bună absorbție a substanțelor nutritive, având ca rezultat creșterea energiei fizice, corporale și mentale.
          Heritage E lite Azul este unic deoarece, pe lângă că ne ajută să ardem grăsimile și să ne simțim mai ușori, conține ingrediente puternice anti îmbătrânire care ajută organismul să producă celule noi și puternice, care să genereze un aspect mai tineresc și să dea mai multă energie.

   

   

   

   

   

   

  Ingrediente
  Acest produs conține trei categorii de ingrediente:
  -Ingrediente care ajută la creșterea și menținerea nivelului energetic.
  Un grup de ingrediente furnizază în mod direct energie ( portocala amară și ceaiul verde), în timp ce a doilea grup sprijină metabolismul energetic din interiorul celulor ( acidul alfa-lipoic, trigliceridele cu lanț mediu, L-Carnitina HCl, Acetil-L-Carnitina și Coenzima Q10).
  -Ingrediente care ajută la menținerea echilibrului și stării de sănătate a sistemului imunitar:
  - Acidul alfa-lipoic,
  -Acetil-L-Carnitina,
  -Coenzima Q10 și
  -cacaoa.
  -Ingrediente care ajută la menținere glicemiei :
  -Cromul,
  -L-Carnitina HCl și
  -Acetil-L-Carnitina.
  Iată care sun ingredientele active din Heritage ®E lite Azul și caracteristicile lor, pe scurt:
  - Ceaiul Verde - combinația de cafeină și polifenoli crește termogeneza grăsimii brune (este vorba despre grăsimea de adâncime, nu despre grăsimea care dă conturul estetic).
  - Portocala amară (citrus aurantium)- produce energie imediat.
  - Acidul Alfa-lipoic - protejează și întinerește mitocondria celulei, ajută la producerea cantității optime de energie, crește sensibilitatea la insulină, reduce apetitul si poftele.
  - Trigliceridele cu catenă medie - dau senzație de sațietate și cresc consumul de energie și oxidarea grăsimilor.
  - L- Carnitina HCl - este fundamentală în transportul acizilor grași cu catenă lungă spre mitocondrie pentru a fi convertiți în energie. Ajută la reglarea glicemiei prin îmbunătățirea activității celulare.
  - Acetil-L-Carnitina - este fundamentală în transportul acizilor grași cu catenă lungă spre mitocondrie pentru a fi convertiți în energie și îmbunătățește te efectul sistemului antioxidant din organism pentru a conlucra energetic cu Acidul alfa-lipoic și Coenzima Q10. Ajută la reglarea glicemiei prin îmbunătățirea activității celulare.
  - Coenzima Q10 - ajută la conversia alimentelor în energie fiind un co-factor în sinteza ATP (Unități de energie a organismului).
  - Cacao (Theobroma Cacao) - teobromina și teofilina din cacao ajută la menținerea stării de sănătate a sistemului imunitar.
  - Crom (picolinatul de crom) - îmbunătățește sensibilitatea la insulină, adică stabilizează nivelul glicemiei, diminuează senzația de foame și poftele.
  Mod de administrare
  Recomandări de administrare pentru adulți:
  -1 capsulă cu o jumătate de oră înainte de micul dejun, 1 capsulă cu o jumătate de oră înainte de masa de prânz și o capsulă după-amiază, nu mai târziu de ora 17.00, sau după sfatul specialistului.
  Se recomandă consumul a minimum 2 litri de apă zilnic.
  Pentru a avea cele mai bune rezultate, combinați produsul cu o dietă echilibrată și cu un program de exerciții fizice.
  Utilizarea suplimentelor alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat.
  Recomandari
  Produsele complementare ale Heritage ®E lite Azul: Heritage E-Lite Nite, Heritage E Lite III.
  Heritage ®E lite Azul este un produs revoluționar în lupta împotrive supraponderalității, bazat pe conceptul diminuării dezechilibrului sistemului imunitar, care duce la acumularea de grăsimi.

Tipul de recomandare

Embolie
Embolie - obstructie brutala a unui vas, cel mai des o artera, prin migrarea unui corp strain (numit embol) vehiculat prin circulatia sangvina
Gripa
Febra, de 39 - 40 de grade, este deseori însoţită de stări de oboseală, tuse uscată, frisoane, dureri puternice de cap, dureri oculare şi roşu în gât. Febra poate dura de la 3 până la 5 zile. Tusea este şi ea prezenta şi poate avea o durată de manifestare până la două luni, persistând chiar şi după dispariţia celorlalte simptome
Guta(nivel scazut de acid uric)
Guta este o boala manifestata prin inflamatia articulatiilor. In general afecteaza o singura articulatie (la degetele mari ale picioarelor).ste cauzata de aparitia cristalelor de urat de sodiu care se depun in articulatii.
SIDA
Este o afecțiune a sistemului imunitar, caracterizată prin infecții oportuniste, neoplasme, disfuncții neurologice și o mare varietate de alte sindromuri.
Sinuzita
Este o inflamare a sinusurilor paranazale, care poate sau nu poate fi rezultatul unei infecții, de la probleme bacteriale, virale, alergice, imunitare sau ale unor ciuperci.
Tromboze
Boală provocată de astuparea unui vas sangvin cu un cheag de sânge.
Ulcer gastric
Este o boală cronică digestivă caracterizata prin apariția de eroziuni la nivelul mucoasei gastrice
Reprezinta o falsa senzatie (iluzie) de miscare a corpului sau a mediului inconjurator
Vertigo