Cos gol

RAMISSIO GOJI


With shipment Livrare comenzi sub 100 lei for 19,00 lei
Producător: Ramissio
Cantitate: 500 ml
Disponibilitate: Pe stoc
150 lei
Pretul de baza cu impozit:
Pretul de vanzare fara discount:
Tax amount:
Price / kg:

  GUSTAȚI "DIAMANTUL ROŞU"

              Știi care sunt cele mai sănătoase fructe din lume? Nu este portocala, nici ananasul. Răspunsul corect poate fi găsit în Himalaya. Acolo crește planta goji. Efectele benefice ale acestui fruct asupra sănăţății și longevităţii oamenilor au fost cercetate în multe studii științifice şi în primul rând, în multe secole de medicina tradițională chineză. Fructele goji sunt numite elixir al nemuririi și al vieţii lungi. Goji este un arbust cu fructe portocalii şi frumoase care crește în principal în China și Mongolia. În Asia roadele acestui fruct sunt de asemenea cunoscute sub numele de "diamantele roșii". Aceste fructe de pădure au un gust dulce ca morcovul și se coc din iulie până în octombrie. Călugării tibetani au considerat goji ca o componentă majoră a dietei lor.

   

  CE ESTE MAI BUN PE PLANETA NOASTRĂ

              Fructe de pădure goji, extrem de nutritive, sunt culese la poalele munților Himalaya, în provincia chineză Ningxia, acolo unde solul este foarte bogat în minerale. În zona sus-numită curg râuri care dau acestei plante o nutriție excepțională, asigurându-le fructelor un maximum de substanțe extrem de valoroase pentru organismul uman. Locuitorii din această provincie, care consumă zilnic goji, se laudă cu media de vârstă foarte ridicată. A avea peste 100 de ani nu reprezintă o excepție. Acesta este motivul pentru care localnicii au cea mai mare grijă de această prețioasă plantă, aproximativ de un metru și jumătate înălţime. Spuneţi că sunteţi curioși să cunoaşteţi în detaliu efectele goji?

   

  CUM SĂ FACI SUC DE GOJI?

              Unul dintre cei mai importanți factori care este responsabil de calitatea fructelor este originea lor. Cel mai bun suc este obţinut prin presarea fructelelor cultivate în provincia Ningxia, provincie care livrează goji nu numai în China, ci şi în întreaga lume. Din arbuştii de goji producătorii locali culeg până la trei kilograme de fructe care în termen de șase ore de la culegere sunt presate la rece. Pentru obţinerea unui litru de suc este nevoie de 6 kilograme de fructe de pădure goji proaspete. Datorită procesului de producție rapid nu este necesar a se conserva, steriliza sau modifica. Este un produs complet natural.

   

  CONȚINUT SPECIAL DE SUBSTANȚE IMPORTANTE

              Reputația aproape incredibilă a fructelor de goji se datorează conținutului foarte ridicat de vitamine, minerale, aminoacizi și alte substanțe nutritive sănătoase. Goji este extrem de bogată în special în vitamina C, care are un conținut de 50 de ori mai mare decât portocalele. Alte componente importante, precum vitamine din grupa B și antioxidanți, ajută organismul să scape de contaminanți și poluanți. Conform cercetarilor făcute de către Departamentul Agriculturii din SUA, fructele goji conţin cea mai mare concentrație de antioxidanți comparate cu oricare alte fructe sau legume. Goji este,â de asemenea o sursă de 21 de minerale, 18 aminoacizi diferiți, fier și beta-caroten.

   

  MAI PUȚIN ÎNSEAMNĂ MAI MULT

              Nivelul foarte ridicat de antioxidanți este principalul motiv pentru care goji se consumă regulat. Potrivit cercetării a Departamentului Agriculturii din SUA, fiecare om ar trebui să consume zilnic cel puțin 3000 - 5000 ORAC, un standard american care indică capacitatea diverselor produse alimentare de a elimina radicalii liberi din organism. Cu alte cuvinte, ORAC exprimă efectele antioxidante ale produselor alimentare. Goji este în comparaţie cu alte alimente absolut cel mai bun. 100 grame de suc presat de fructe goji culese în regiunea Ningxia conține până la 59.000 de ORAC, care este de optzeci de ori mai mult decât aceeași cantitate de portocale. Aceasta este o veste mare pentru toți cei care doresc îngrijirea sănătăţii lor în mod eficient și economic. Unicitatea goji și avantajul asupra altor fructe și legume, prin urmare, constă tocmai într-o concentrație extrem de mare de antioxidanți. Datorită acestui fapt este suficient a se consuma doar cantităţi foarte mici de suc de fructe pentru a acoperi necesitatea zilnică recomandată de antioxidanți. O cantitate de 25 ml de suc presat de goji oferă nu numai minimul, dar chiar necesarul zilnic optim.

  Ingrediente
  100% suc organic din fructe Goji
  Ramissio Goji este un suc 100% natural, obținut din boabele de goji cultivate în câmpiile însorite din provincia chineză Ningxia. Conținutul fiecărei sticle de 500 ml este sucul rezultatul din presarea la rece a 3 kg de fructe, și care apoi, fără substanțe conservante, este introdus în flacoane de sticlă,. Goji asigură organismului cantitățile necesare de vitamine, minerale, antioxidanți și alte substanțe care influențează pozitiv starea generală, combate oboseala și stresul cronic.
  Mod de administrare
  -25ml pe zi
  Recomandari
  • Protejează celulele – efecte anticancer
  • Încetinește procesul de îmbătrânire
  • Înlătură oboseala și epuizarea
  • Luptă împotriva degenerarii sistemului nervos
  • Scade nivelul colesterolui
  • Stabilizează tensiunea sanguină
  • Scade nivelul glucozei în sânge
  • Îmbunătățește vederea
  • Ajută în cazul osteoporozei
  • Hrănește plămânii
  • Curăță și întărește funcțiile ficatului și rinichilor
  • Fortifică activitatea sistemului circulator

Tipul de recomandare

Embolie
Embolie - obstructie brutala a unui vas, cel mai des o artera, prin migrarea unui corp strain (numit embol) vehiculat prin circulatia sangvina
Gripa
Febra, de 39 - 40 de grade, este deseori însoţită de stări de oboseală, tuse uscată, frisoane, dureri puternice de cap, dureri oculare şi roşu în gât. Febra poate dura de la 3 până la 5 zile. Tusea este şi ea prezenta şi poate avea o durată de manifestare până la două luni, persistând chiar şi după dispariţia celorlalte simptome
Guta(nivel scazut de acid uric)
Guta este o boala manifestata prin inflamatia articulatiilor. In general afecteaza o singura articulatie (la degetele mari ale picioarelor).ste cauzata de aparitia cristalelor de urat de sodiu care se depun in articulatii.
SIDA
Este o afecțiune a sistemului imunitar, caracterizată prin infecții oportuniste, neoplasme, disfuncții neurologice și o mare varietate de alte sindromuri.
Sinuzita
Este o inflamare a sinusurilor paranazale, care poate sau nu poate fi rezultatul unei infecții, de la probleme bacteriale, virale, alergice, imunitare sau ale unor ciuperci.
Tromboze
Boală provocată de astuparea unui vas sangvin cu un cheag de sânge.
Ulcer gastric
Este o boală cronică digestivă caracterizata prin apariția de eroziuni la nivelul mucoasei gastrice
Reprezinta o falsa senzatie (iluzie) de miscare a corpului sau a mediului inconjurator
Vertigo