Cos gol

RAMISSIO REVITALIZE


With shipment Livrare comenzi sub 100 lei for 19,00 lei
Producător: Ramissio
Cantitate: 1000 ml
Disponibilitate: Pe stoc!
180 lei
Pretul de baza cu impozit:
Pretul de vanzare fara discount:
Tax amount:
Price / kg:

  Băutura Ramissio Revitalize cu conținut de Aloe Vera întărește sistemul natural de apărare al organismului, contribuie la păstrarea stării normale a pielii, diminuează stările de stres şi oboseală, curăță și detoxifică organismul.

   

  ALOE VERA

              Aloe vera este, la prima vedere, o plantă destul de greu de remarcat. Când însă, "o mirosiţi" de aproape, nu veţi dori să vă opriţi. Ea conţine mai mult de 200 de substanțe de origine naturală. De proprietățile miraculoase ale plantei s-au convins strămoșii noștri cu mai multe secole în urmă. Unicitatea produsului nostru constă în naturaleţea sa pură. Pe piață este unic prin faptul că sucul conține bucăți adevărate de aloe.

   

  AGAVE – ÎNDULCITOR NATURAL EXCELENT

              Agave este o plantă care își datorează popularitatea sa indicelui glicemic scăzut pe care îl are. Mai simplu spus acest indice exprimă viteza cu care carbohidrații cuprinşi în produsul alimentar sunt convertiţi, în tractul digestiv,în glucoza care intră în fluxul sanguin. Dacă mâncăm alimente care au un indice glicemic ridicat, foarte repede după ce le măncăm ni se face foame și, de multe ori, avem şi o poftă mare de ceva dulce. De obicei atunci mâncăm alimente care nu sunt foarte sănătoase și contribuie la formarea de grăsime corporală. În astfel de cazuri Agave poate ajuta. Acesta conține fibre de inulină care au caracteristici excelente. Mulţumită impactului redus asupra zahărului din sânge suprimă pofta de mâncare. Acest lucru ajută nu numai la pierderea greutăţi, dar este și un supliment potrivit pentru diabetici și persoane cu boli asociate. În produsul nostru agave înlocuieşe utilizarea zahărului alb sau îndulcitorilor artificiali.

   

  ACAI - UNUL DINTRE CELE MAI SĂNĂTOASE ALIMENTE

              Acai sunt roadele palmierului din jungla braziliană care dau sucului nostru o irezistibilă aromă și culoare violet. Această rudă îndepărtată a afinelor a fost pusă sub lupă de mulţi oameni de ştiinţă. Ei au descoperit că planta are cei mai mulţi antioxidanţi din toate fructele cunoscute, ajutând la protejarea celulelor corpului împotriva efectelor destructive ale radicalilor liberi. De asemenea, conține o cantitate însemnată de glicoproteine, proteine, fibre și în mod esențial omega 3, 6, 9 din acizi grași. Fructul Acai este, ca şi Goji, considerat unul dintre cele mai sănătoase alimente de pe planetă. Prin urmare, ar trebui să fie inclus în dieta dumneavoastră, a tuturor celor care caută un remediu natural pentru a preveni bolile cauzate de stilul nou de viață, precum și împotriva îmbătrânirii excesiv de rapide a pielii.

  Ingrediente
  Suc de Aloe vera Aloe Vera Barbadensis Miller cu pulpă – 76,808%,
  -sirop de agave,
  -corector aciditate: acid citric,
  -extract din fructe de Acai (Euterpe oleracea) – 0,1%,
  -aromă de afine,
  -agent de îngroșare – gumă xantan,
  -conservant- sorbat de potasiu,
  - Vitamina C/acid L-ascorbic,
  -extract din coajă de struguri (Vitis vinifera) – 0,075g%.
  Mod de administrare
  - 30-40 ml ,1x pe zi, la un stres psihic și fizic ridicat în funcție de necesități
  A se agita bine înainte de utilizare.
  Recomandari
  • Digestie funcțională
  • Alergie la alimente
  • Afecțiuni hepatice
  • Micoze
  • Dermatită atopică
  • Afecțiuni ale pielii
  • Efecte antibacteriale
  • Infecții ale cavității bucale
  • Artrită reumatoidă
  • Detoxifierea organismului
  • Îmbunătățește activitatea creierului
  • Adjuvant în tratamentul cancerului

Tipul de recomandare

Embolie
Embolie - obstructie brutala a unui vas, cel mai des o artera, prin migrarea unui corp strain (numit embol) vehiculat prin circulatia sangvina
Gripa
Febra, de 39 - 40 de grade, este deseori însoţită de stări de oboseală, tuse uscată, frisoane, dureri puternice de cap, dureri oculare şi roşu în gât. Febra poate dura de la 3 până la 5 zile. Tusea este şi ea prezenta şi poate avea o durată de manifestare până la două luni, persistând chiar şi după dispariţia celorlalte simptome
Guta(nivel scazut de acid uric)
Guta este o boala manifestata prin inflamatia articulatiilor. In general afecteaza o singura articulatie (la degetele mari ale picioarelor).ste cauzata de aparitia cristalelor de urat de sodiu care se depun in articulatii.
SIDA
Este o afecțiune a sistemului imunitar, caracterizată prin infecții oportuniste, neoplasme, disfuncții neurologice și o mare varietate de alte sindromuri.
Sinuzita
Este o inflamare a sinusurilor paranazale, care poate sau nu poate fi rezultatul unei infecții, de la probleme bacteriale, virale, alergice, imunitare sau ale unor ciuperci.
Tromboze
Boală provocată de astuparea unui vas sangvin cu un cheag de sânge.
Ulcer gastric
Este o boală cronică digestivă caracterizata prin apariția de eroziuni la nivelul mucoasei gastrice
Reprezinta o falsa senzatie (iluzie) de miscare a corpului sau a mediului inconjurator
Vertigo