Cos gol

Sâmburi de caise Raw (amari)


With shipment Livrare comenzi sub 100 lei for 19,00 lei
Producător: Dr. BIO
Prezentare: pungă de plastic silgilată cu 500 gr, aprox 1300 buc, introdusă într-un recipient rezistent din plastic
Disponibilitate: pe stoc!
145 lei
Pretul de baza cu impozit:
Pretul de vanzare fara discount:
Tax amount:
Price / kg:

    Dr. Ernest Krebs, un biochimist renumit, a izolat în anul 1950, o nouă vitamină pe care a denumit-o vitamina B17, cunoscută și sub numele de amigdalină (sau laetrile). Gustul amar al sâmburilor de caise se datorează acestui compus din semințe, cunoscut sub numele de B17. Vitamina B17 este o substanță care se găsește în mod natural în peste 1200 produse alimentare diferite, inclusiv în semințele de fructe, cum ar fi caise, prune, cireșe, portocale, nectarine, mere, piersici și în nucile crude.

    O dietă echilibrată este esențială pentru o viață sănătoasă. Puțini dintre noi consumă suficiente vitamine și minerale din alimentele pe care le mănâncă. Suplimentele nutritive devin necesare pentru funcționarea optimă a organismului. Vitamina B17 este doar una din nutrienții de care corpul nostru are nevoie.

    Sâmburii de caise reprezintă cea mai bogată sursă naturală de vitamina B17. Dintre toate alimentele care conțin B17, s-a demonstrat că semințele de caise conțin cea mai mare cantitate de vitamina B17, în plus mai conține și B15 și enzime naturale.

    Vitamina B17 combate o multime de afecțiuni si este un ajutor în lupta împotriva diverselor infecții și bacterii, ajutând la refacerea țesutului bolnav. Reprezintă și un tonifiant extraordinar pentru organele interne (ficat si inimă) și îmbunătățește vederea.

    Sâmburii de caise mai conțin celuloză și pectină, care pot fi folosiți în tratarea constipațiilor ușoare, favorizând tranzitul intestinal. Un compus important este și fierul, care se regăsește în acești sâmburi, compus care favorizează producerea de hemoglobină și transportul de oxigen.

                Mai multe studii făcute în Statele Unite ale Americii indică miezul acestor fructe ca fiind printre cele mai puternice și eficiente alimente pentru stoparea și chiar inversarea proceselor de îmbătrânire.

     

    Contribuții:

    - Tratarea hipertensiunii arteriale

    - Stimulează sistemul imunitar

    - Ajută la problemele legate de memorie (Alzheimer)

    - Ameliorează condițiile respiratorii (astm, bronșită, tuse cronică)

    - Ușurează afecțiunile stomacului

    - Reprezintă un bun adjuvant pentru litiaza biliară

    - Ameliorează durerile provocate de artrită

    - Indicat adulților care suferă de polihipovitaminoze, astenii, carențe de calciu, fier și magneziu

    - Menține tinerețea biologică

    - Efect laxativ

    Ingrediente
    Sâmburi de caise Raw
    (Prunus armeniaca) ......500g
    Mod de administrare
    Uz intern:
    Adulți: 5- 10 bucăți de sâmburi de caise
    Copiii sub 6 ani: 1-2 bucăți de sâmburi de caise
    Durata tratamentului: Se consumă câte 5-10 sâmburi de caise în fiecare zi, pe o perioadă de 30 de zile, urmate de alte 15 zile de pauză, după care cura se poate relua.
    Recomandari
    Recomandat pentru:
    - Probleme de memorie (Alzheimer)
    - Calculi biliari
    - Bacterii și infecții
    - Constipație
    - Anemie
    - Sistem digestiv
    - Sistem ocular
    - Astenie
    - Imunitate slăbită
    - Deficit de calciu, fier și magneziu
    Avantaje:
    - Este un produs vegan și vegetarian
    - Nu conține gluten
    - Nu este modificat genetic
    - Este singurul aliment cu conținut ridicat de vitamina B17
    - Reprezintă o sursă abundentă de proteine, fibre, fier, zinc, potasiu, fosfor și magneziu
    - Este ușor de asimilat (fără nici o durere dentară)
    Contribuții:
    - Tratarea hipertensiunii arteriale
    - Stimularea sistemului imunitar
    - Ajută la problemele legate de memorie (Alzheimer)
    - Ameliorează condițiile respiratorii (astm, bronșită, tuse cronică)
    - Ușurează afecțiunile stomacului
    - Reprezintă un bun adjuvant pentru litiaza biliară
    - Ameliorează durerile provocate de artrită
    - Indicat adulților care suferă de polihipovitaminoze, astenii, carențe de calciu, fier și magneziu
    - Menține tinerețea biologică
    - Efect laxativ
    Precauții:
    Datorită conținutului ridicat de cianură, compuși care nu sunt benefici pentru sănătate, aceștia pot fi toxici administrați în doze mari, prin urmare nu se recomandă consumarea în cantități mari a sâmburilor de caise amari!
    Condiții de depozitare:
    Termenul de valabilitate al sâmburilor de caise, la temperatura camerei este de patru luni, dar în cazul în care sunt păstrate într-un loc răcoros și uscat, termenul de valabilitate este de aproximativ un an.

Tipul de recomandare

Embolie
Embolie - obstructie brutala a unui vas, cel mai des o artera, prin migrarea unui corp strain (numit embol) vehiculat prin circulatia sangvina
Gripa
Febra, de 39 - 40 de grade, este deseori însoţită de stări de oboseală, tuse uscată, frisoane, dureri puternice de cap, dureri oculare şi roşu în gât. Febra poate dura de la 3 până la 5 zile. Tusea este şi ea prezenta şi poate avea o durată de manifestare până la două luni, persistând chiar şi după dispariţia celorlalte simptome
Guta(nivel scazut de acid uric)
Guta este o boala manifestata prin inflamatia articulatiilor. In general afecteaza o singura articulatie (la degetele mari ale picioarelor).ste cauzata de aparitia cristalelor de urat de sodiu care se depun in articulatii.
SIDA
Este o afecțiune a sistemului imunitar, caracterizată prin infecții oportuniste, neoplasme, disfuncții neurologice și o mare varietate de alte sindromuri.
Sinuzita
Este o inflamare a sinusurilor paranazale, care poate sau nu poate fi rezultatul unei infecții, de la probleme bacteriale, virale, alergice, imunitare sau ale unor ciuperci.
Tromboze
Boală provocată de astuparea unui vas sangvin cu un cheag de sânge.
Ulcer gastric
Este o boală cronică digestivă caracterizata prin apariția de eroziuni la nivelul mucoasei gastrice
Reprezinta o falsa senzatie (iluzie) de miscare a corpului sau a mediului inconjurator
Vertigo